nowblog

Gondolatok kicsiny, szerencsés része, melyek szöveggé válnak... Mindenféléről.

Friss topikok

  • Ciklon85: Sajnos így van...ott éltem 13 évig. De azért szeretem a várost. (2012.10.27. 18:20) Anomália Hévízen
  • supernowa: @bulvármédiás =>:Igazából nem is a "közösülésre utalás" a baj, hiszen azt mondják, már a tánc m... (2012.06.03. 21:02) Buli, csajok, zene(?)
  • supernowa: @Gamma Leonis: Igen, teljesen jogos a vélemény. Csupán annyi a baj, hogy tűrünk, némán tűrünk. Tal... (2012.04.11. 17:07) Itt élned, (éhen / ki) halnod kell!
  • supernowa: Először is köszönet a komment írójának a véleményért! Akkor lássuk: "önkényesen összehordott téves... (2011.04.10. 10:40) Krimó kinyíró 1 - Balaton-part
  • StormCaster: Hehe,jóféle kis írás ismét :) Az ánizsos rész külön odabasz,a fényképpel együtt :) (2011.01.23. 21:59) Krimó kinyíró 3 - Belváros I.

Linkblog

HTML

Befejezetlen vég

2009.05.23. 19:55 | supernowa | Szólj hozzá!

Hetek óta tartó nyomasztó keserűséggel veszem tudomásul, hogy életem egy jelentős szakasza, sőt, tulajdonképpen az eddigi egyetlen szakasza véget ért. A "menetrend szerinti" okulás korszaka lezárult, vagyis nem lesz többé órarendem, nem kell többé határidőre, kötelező (vagy ajánlott) jelleggel iskolapadot koptatnom.

Ám történik mindez úgy, hogy tényleg csak eme borús részét lássam a dolgoknak, mivel az ünneplésnek semmi keresnivalója nincs és nem lesz; tudniillik nem sikerült befejeznem tanulmányaimat, nem osztanak semmiféle oklevelet június-júliusban. És hogy félév múlva sikerül, abban sem lehetek egészen biztos, hiszen kemény küzdelmeket kell még megérnem ahhoz. Hogy miért is van ez így..? A tragikus időbeosztásnak, a lustaságomnak, és talán az egész életemet végigkísérő halmozott hátrányokat utamba görgető magasfokú szerencsétlenségemnek köszönhetően.

Minap, egy lány azt mondta, bármit el lehet érni, ha elég hitet táplálunk célunk felé. Még intézményesített formában is létezik ez a felfogás, egy Titok című filmben faszányosan meg van mondva, mi is szükséges ehhez. Nos, az én hitem meglehetősen titkos lehet, mivel annak kutatása közben jó pár fronton mérnek vereséget a sikerért harcoló hadaimra.

Én azért csak csatázok, és próbálom úgy hinni, hogy az ellenem dolgozó körülmények csak engem erősítenek tovább.

Ám eljön az idő, amikor már nem akarok erősebb lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://blognow.blog.hu/api/trackback/id/tr411139674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása