nowblog

Gondolatok kicsiny, szerencsés része, melyek szöveggé válnak... Mindenféléről.

Friss topikok

  • Ciklon85: Sajnos így van...ott éltem 13 évig. De azért szeretem a várost. (2012.10.27. 18:20) Anomália Hévízen
  • supernowa: @bulvármédiás =>:Igazából nem is a "közösülésre utalás" a baj, hiszen azt mondják, már a tánc m... (2012.06.03. 21:02) Buli, csajok, zene(?)
  • supernowa: @Gamma Leonis: Igen, teljesen jogos a vélemény. Csupán annyi a baj, hogy tűrünk, némán tűrünk. Tal... (2012.04.11. 17:07) Itt élned, (éhen / ki) halnod kell!
  • supernowa: Először is köszönet a komment írójának a véleményért! Akkor lássuk: "önkényesen összehordott téves... (2011.04.10. 10:40) Krimó kinyíró 1 - Balaton-part
  • StormCaster: Hehe,jóféle kis írás ismét :) Az ánizsos rész külön odabasz,a fényképpel együtt :) (2011.01.23. 21:59) Krimó kinyíró 3 - Belváros I.

Linkblog

HTML

Hévízi (busz-)anomália megoldva?

2021.12.30. 20:17 | supernowa | Szólj hozzá!

E poszt egyamolyan "trailer" lenne. Egy már-már legendás téma folytatásának, amit e blogon indítottunk. Még hozzászólás is van hozzá, Emberek, annyira népszerű volt!

Az ok, amiért ilyen poszttal jelentkezem, egyrészt, hogy felkeltse a figyelmet, és a Kedves Olvasó még inkább nagyon-nagyon várja e téma (be-és) kicsomagolását; a prózaibb oka viszont a telefonommal készített fényképek ideiglenes el-nemérhetősége, valamint nem-megléte. Viszont mire ezeket pótlom, és a téma nagyságához méltó bejegyzés szerkezetét körvonalazom, megtervezem, és nekilátok a munkának, már rég átváltunk a 2022-es évbe. E blog viszont ezen ódon évben mindössze 3 bejegyzéssel büszkélkedik, így mindenképp fontosnak tartottam, hogy még bekerüljön valami. Ami mégsem egy idézet bemásolása egy google-on (bocsi, pixabay) keresett illő képpel, vagy valami hasonló, mondjuk egy kellemes boldog karácsonyt kívánó szösszenet (vagy boldog kellemes karácsonyt kívánó?), meg néhány eredeti(nek tűnő) instant gondolat, így maradt ez a kis beharangozó. De mindek is magyarázkodom, az Olvasó úgyis megérti és megbírja, merthogy ért(eni szeretne?) és bír engemetet.

Tehát:

a régi hévízi buszállomás... a retró, a méltatlan, a különc...

...már a múlté... :(

...DE!

...van helyette...

...egy másik... máshol... a város határában...

...az állomás...

...ami évekig várt...

...arra...

...hogy...

...végre...

...felébredjen!

...És most! Megújult erővel, felturbózva, akár egy mutáns vírus...

...Eljött...

...Érkezés...Indulás...

...Hamarosan!...

...A Nowblogon!

A bejegyzés trackback címe:

https://blognow.blog.hu/api/trackback/id/tr8516799442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása