nowblog

Gondolatok kicsiny, szerencsés része, melyek szöveggé válnak... Mindenféléről.

Friss topikok

  • Ciklon85: Sajnos így van...ott éltem 13 évig. De azért szeretem a várost. (2012.10.27. 18:20) Anomália Hévízen
  • supernowa: @bulvármédiás =>:Igazából nem is a "közösülésre utalás" a baj, hiszen azt mondják, már a tánc m... (2012.06.03. 21:02) Buli, csajok, zene(?)
  • supernowa: @Gamma Leonis: Igen, teljesen jogos a vélemény. Csupán annyi a baj, hogy tűrünk, némán tűrünk. Tal... (2012.04.11. 17:07) Itt élned, (éhen / ki) halnod kell!
  • supernowa: Először is köszönet a komment írójának a véleményért! Akkor lássuk: "önkényesen összehordott téves... (2011.04.10. 10:40) Krimó kinyíró 1 - Balaton-part
  • StormCaster: Hehe,jóféle kis írás ismét :) Az ánizsos rész külön odabasz,a fényképpel együtt :) (2011.01.23. 21:59) Krimó kinyíró 3 - Belváros I.

Linkblog

HTML

Közterület sikerhület! 1.

2016.09.03. 16:27 | supernowa | Szólj hozzá!

Egy rövidke írással és a hozzá tartozó, saját készítésű képpel szeretném méltatni a gyors intézkedést, mely az évek óta sokunk által feltárt, ám épphogy 2 hete e blogban megemlített problémás járdaszakasz javítását idézte elő. Köszönet illetni a közbenjáró szerveket, az esettanulmány résztvevőit, a projektmenedzsereket, a kivitelezőt, a tervező(ke)t, és persze "Sanyit", aki leaszfaltozta a cuccot. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy vélhetően csak véletlen egybeesés, hogy az esős időben nehézkesen járható szakasz problémáját megemlítő és közkinccsé tett poszt után ily hamar csoda történt, de hadd higgyük azt, s büszkélkedjek azzal, hogy annak (is) hatására történt!

Szóval, Kedves Olvasó, ha városkánkban, vagy annak környékén átépítésre/felújításra/ledózerolásra kiszemelt területről tud, csak szóljon, én pedig megírom, hátha ismét történik valami...én mindenesetre folytatom, talán bejön...

jarda2.jpg

Bár éles bevetés még nem volt (értsd: esőben még nem teszteltük), de így elsőre biztató. Aztán majd kiderül, láttunk már szép megoldásokat, kevés hasznossággal errefelé...

A bejegyzés trackback címe:

https://blognow.blog.hu/api/trackback/id/tr7311673350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása