nowblog

Gondolatok kicsiny, szerencsés része, melyek szöveggé válnak... Mindenféléről.

Friss topikok

  • Ciklon85: Sajnos így van...ott éltem 13 évig. De azért szeretem a várost. (2012.10.27. 18:20) Anomália Hévízen
  • supernowa: @bulvármédiás =>:Igazából nem is a "közösülésre utalás" a baj, hiszen azt mondják, már a tánc m... (2012.06.03. 21:02) Buli, csajok, zene(?)
  • supernowa: @Gamma Leonis: Igen, teljesen jogos a vélemény. Csupán annyi a baj, hogy tűrünk, némán tűrünk. Tal... (2012.04.11. 17:07) Itt élned, (éhen / ki) halnod kell!
  • supernowa: Először is köszönet a komment írójának a véleményért! Akkor lássuk: "önkényesen összehordott téves... (2011.04.10. 10:40) Krimó kinyíró 1 - Balaton-part
  • StormCaster: Hehe,jóféle kis írás ismét :) Az ánizsos rész külön odabasz,a fényképpel együtt :) (2011.01.23. 21:59) Krimó kinyíró 3 - Belváros I.

Linkblog

HTML

Krimó kinyíró - bevezető

2010.09.17. 17:27 | supernowa | Szólj hozzá!

Következő írásaimban lakóhelyem vendéglátó-ipari egységeit veszem górcső alá, mégpedig meglehetősen kritikus, sőt, mondhatni leplezetlenül gonoszkodó lencsén keresztül, helyenként ironikusból gúnyorosba forduló hangnemmel. A tartalmi kiindulópont természetesen saját tapasztalat (van elegendő, higyjék el), de igyekszem egyensúlyt tartani az objektív valóság (külső szemlélő) és a személyes benyomások, emóciók között.

Az írások alcímei lehetnének akár: "Miért ne járjunk a ...-ba?" (ahol a ... helyén az aktuális büfé/presszó/söröző/borozó - avagy egyszerűen csak: kocsma neve helyettesítendő). Ezzel kapcsolatban természetesen némi ellentmondás mutatkozik, mivel magam is megjártam e helyszíneket, több helyütt komoly és hosszen tartó rendszerességgel, ám ez ne zavarja az olvasót; képzelje el úgy, hogy egyfajta antropológiai kutatást végeztem az évek során - még ha ez persze így teljesen nem is állja meg a helyét.

Mint már utaltam rá, stílusában és tartalmában jóformán minden gondolatom élesen fog szólni, különösen az egységek igazgatási illetve alkalmazotti kasztjába tartozó személyeknek. Természetesen minden felelősséget vállalok, és csak bízom abban, hogy az olvasó - legyen az bármilyen fokon is érintett - a megfelelő humorérzékkel és hozzáállással értelmezi a leírtakat.

Kellemes olvasgatást!

 

Címkék: keszthely kocsma krimó kinyíró

A bejegyzés trackback címe:

https://blognow.blog.hu/api/trackback/id/tr792303753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása